Gratis inschrijven

MKS Advocaten

Advocaten En Advocatenkantoren Gouda
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Kampenringweg 7 Kaart
Plaats
2803 PE  Route Gouda
Telefoon
0182 691 222
E-Mail
info@mksadvocaten.nl
Website
Yext Logo

Informatie

Wij begrijpen dat het tarief van een advocaat voor een particulier hoog is, zeker als die niet voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt. MKS Advocaten doet daar wat aan. Wij vinden dat wij mede verantwoordelijk zijn voor een behoorlijke toegang tot rechtshulp van de particuliere cliënt. In familiezaken, dus ook bij echtscheiding, hanteren wij een tarief van slechts € 150,-- per uur excl. BTW en 5% opslag kantoorkosten. Natuurlijk met behoud van de hoge kwaliteit en dezelfde toewijding aan uw belangen waarvoor wij altijd al garant stonden. In twee dingen zijn wij uitzonderlijk goed: rechtsbijstand aan de MKB ondernemer en in familierecht, waaronder echtscheiding. Wij doen al vele jaren niets anders en zijn op dit gebied een begrip in Gouda. Twee advocaten richten zich op het MKB, waarbij wij u bijstaan op het gebied van arbeidsrecht, ontslag, reorganisatie, incasso, contracten en algemene voorwaarden, vastgoed, huur en verhuur. In zaken op het gebied van het arbeidsrecht kan ook de werknemer bij ons kantoor terecht. Twee van onze advocaten behandelen uitsluitend zaken op het terrein van familierecht, zoals echtscheiding, ook op gemeenschappelijk verzoek, afwikkelen huwelijkse voorwaarden, alimentatie, ouderschapsplan, ( beëindiging ) samenwoning, gezag, omgang, ondertoezichtstelling, afstamming, vaderschap.

MKS Advocaten is gevestigd op Kampenringweg 7 . Het volgende wordt aangeboden: Advocaten En Advocatenkantoren In Gouda zijn er 21 andere Advocaten En Advocatenkantoren. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Beslag en executie, Betalingsregeling, 160 - 179 euro, Begane grond, Familierecht, Arbeidsrecht, Ontslagrecht, Contractenrecht, Ondernemingsrecht, Erfrecht, Echtscheidingsrecht, Mediation, Personenrecht, Bouwrecht, Huurrecht.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over MKS Advocaten

Give stars

Openingstijden

ma t/m vr:lunchpauze van 13.00 u tot 13.30 u

Betalingsmogelijkheden

Cash

Foto's

Foto's MKS Advocaten
Foto's MKS Advocaten
Foto's MKS Advocaten
Foto's MKS Advocaten
Foto's MKS Advocaten
Foto's MKS Advocaten
Foto's MKS Advocaten
Foto's MKS Advocaten

More Advocaten En Advocatenkantoren in your neighborhood

V Vreumingenstr 13 2801 AV Gouda
Naaierstr 6 2801 NE Gouda
Naaierstr 6 2801 NE Gouda
Trilgras 6 2804 NL Gouda
Mozartln 46a 2742 BN Waddinxveen
Lage Gouwe 232 2801 LN Gouda
Jan van Beaumontstraat 1 2805 RN Gouda

Categorieën

Advocaten En Advocatenkantoren
0182691222 0182-691-222 +31182691222